Friday, 15 March 2019

Mobile Spa Bantu Wanita Jana Pendapatan

Alhamdulillah jumpa lagi kita dalam entry ini.

So saya nak share salah satu bisnes yang mendapat tempat dalam kalangan wanita, di mana mobile spa ini sangat membantu wanita jana pendapatan.


Ni saya sendiri ye..bersama customer tetap saya


Kalian tau tak sekarang ni mobile spa dah jadi trend...

kenapa yer agak-agaknya?

1) Ramai wanita yg ingin ke kedai Spa namun disebabkan kekangan masa.
Jadi mereka lebih selesa berSpa di rumah kerana mereka boleh tentukan masa sendiri

2 ) Sesetengah ibu ibu suka melakukan rawatan Spa di rumah disebabkan tiada penjaga
anak anak

3 ) Ramai wanita memilih Home Spa kerana bimbang harga di kedai Spa terlalu mahal

4 ) Ada di antara wanita yang selesa berSpa di rumah disebabkan faktor keselamatan dan masa.
Yerla kan,sekarang ni banyak kes culik, kes ragut..Nauzubillahi minzalik

5 ) HomeSpa ialah satu alternatif utk wanita yang ingin menjaga
kecantikan tetapi TIDAK TAHU dan TIDAK MAMPU disebabkan kekangan ekonomi.

Lumrah wanita, sukakan kecantikan. Jadi sebab itulah HOME SPA / MOBILE SPA
mendapat banyak permintaan kini. Harga yang ditawarkan pun MURAH dan BERBALOI-BALOI

Mengapa bisness SPA TANPA KEDAI SANGAT menguntungkan?

1 ) Permintaan Home Spa menjadi trend kini

2 ) Boleh dijalankan di mana mana sahaja walaupun bercuti. Mudah je,
korang just bawa beg Spa korang ke mana mana

3 ) Tiada risiko bankrap kerana modalnya kecil.. Kursus Spa
The Walking Beauty BERMODALKAN RM 1999 aje.

4 ) Tidak perlu berhutang dengan bank untuk membuka kedai dan membeli
peralatan Spa

5 ) Bisnes ini mudah dibina. fleksibel dari segi masa dan risiko untuk gagal amat rendah
( Amat sesuai untuk wanita yang mempunyai anak dan keluarga, macam saya lah..hihi )

6 ) Boleh dimulakan secara sambilan di hujung minggu ( sesuai untuk wanita bekerjaya )

7 ) Hasil keuntungan lebih besar kerana tidak perlu menyewa kedai dan mengupah pekerja.
( Tolak harga modal aje )

Haaa, korang dah nampak kan.. Kebanyakan fokus wanita. Wanita ini Allah jadikan kita jenis multitasking. 

Jom Join kursus Spa di bawah
Projek The Walking Beauty..

💟TWB ni kursus mobile spa menggunakan produk Shaklee sebagai produk utama

💟Terdiri dari kalangan wanita pelbagai latar belakang. Antaranya surirumah, guru, engineer, operator, kerani dll.

💟Latihan kursus secara personal, mudah faham

💟Keuntungan masuk 100%  milik ahli.

💟TWB sediakan latihan, produk seperti dinyatakan dalam pakej training




Saya nak tunjuk lah sedikit kisah kisah alumniTWB kesemuanya wanita. Dan bisnes mobilepa ini banyak membantu mereka







Nah, tu dia..semuanya wanita... Betapa TWB banyak membantu wanita memperbaiki kewangan..Memang proven tau, di mana ada wanita di situ ada lubuk duit. 

Nak join TWB..cepat cepat roger saya. Mesti terbakar kan rasa tengok mereka ahli TWB mengipas duit. Masyuk beb!

Nurul fatin adiana
Adrianna Mobile Spa
0137131476
Ahli TWB official

No comments:

Post a Comment

♥ Copyright © Nurul Fatin Adiana | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger