Wednesday, 6 March 2019

Part Time Job Mobile Spa

Assalamualaikum dan selamat pagi.
Hai korang, lamanya cuti berblog huii.

Oklah korang, saya nak share sesuatu tentang part time job mobile spa...

Korang tahu kan mobile spa? Ala spa bergerak tu.



Mobile Spa



Satu perniagaan yang mudah, senang, fleksibel, untung 100% masuk poket kita dan modalnya sangat rendah paling penting zero risiko kerugian.

Seriously, business ni sangatlah mudah dan senang. Just prepare barang barang spa terus angkut ke rumah customer.

Mobile spa juga sangat fleksibel dari segi masa kerana masa appointment pelanggan semua atas kita(beautician).

Best kan?

Business mobile spa ni keuntungan ia memang 100% masuk poket kita.Syok beb.Sekali je keluarkan modal, masuk berkali-kali

Business mobile spa ni juga zero kerugian. Sebab ape tau, ia sangat mendapat permintaan dalam kalangan wanita. Dari muda, dewasa hinggalah yang hampir 60an..So, memang dijamin takkan rugi.

Mesti korang tertanya kenapa saya boleh mention mobile spa senang, fleksibel semua tu sebab saya sendiri pun dah join.

Alhamdulillah ianya sebagai part time job saya di waktu lapang. Cuti cuti masuk duit. Heaven.

part time job as a beautician

Okay, saya buat business mobile spa ni dah masuk tahun ke4 dah. Alhamdulillah, sangat sangat banyak membantu saya dalam mencari duit sampingan. Jika sebelum ini saya bergelar surirumah, sekarang saya dah bekerja. Walau bagaimanapun, mobile spa tetap sebati dalam jiwa saya dan saya akan teruskan.

Saya bergelar sebagai team AlumniTWB. Best sangat dapat join team ni. Very supportive. Sangat membantu dalam memberi idea untuk kita marketkan spa kita. 

Jika kalian teringin nak menjadi sebahagian dari keluarga TWB, boleh contact saya ye. 

Saya senaraikan 2 kursus spa yang TWB offer. Which is sangat murah berbanding tempat lain. Try la u servey. TWB dah pakej kan sekali dengan produk, barangan. Korang hanya datang training dan dah boleh start mobile spa u all. senang kan.

Oh ya, TWB ni ialah The Walking Beauty iaitu satu projek di mana ianya terbuka kepada para wanita yang ingin menjalankan business mobile spa. So, TWB ada sediakan dari segi training dan konsultansi.

TWB menggunakan sepenuhnya produk Shaklee sebagai main produk dalam business mobile Spa.

Kenapa Shaklee?

Shaklee merupakan company yang dah establish lebih 60 tahun di pasaran global. Sangat mementingkan kajian dan kualiti produknya. Setiap produknya wajib menjalani kajian, diuji dengan teliti untuk pastikan produknya berkesan dan selamat. Dan semestinya ianya selamat digunakan untuk semua genap lapisan umur.

Apa benefit yang akan korang dapat join TWB ini?

­čĺč Keuntungan 100% masuk poket u
­čĺčBerpeluang jana income 6 penjuru
­čĺč Menjadi ahli Shaklee yang berpengetahuan
­čĺčBerpeluang travel dengan keluarga TWB

pakej Kursus Mobile Spa TWB Mac 2019



Pakej A (RM1999)

- 5 courses Spa ( facial, body scrub, sauna, milk bath, hand and foot spa)
- beg mobile spa yang cantik
- trial kit spa
- produk Spa termasuk produk skincare Youth dari Shaklee dan produk Spa Badan
- latihan personal training yang sangat praktikal
- sijil penyertaan

Pakej B (2999)

- 5 courses Spa(facial, body scrub, sauna, milk bath, hand and foot spa)
- beg spa jenis troli
- alatan spa seperti bowl, ion massager, skin analyzer
- produk full Youth skincare dari Shaklee dan produk Spa Badan
- trial kit Spa
-latihan personal training yang sangat praktikal
-sijil penyertaan

BONUS !!!
Kelas make over yang bernilai RM1000++ percuma untuk mereka yang join pakej B RM2999.

Dan kesemua pelajar akan dimasukkan dalam support group selama 6 bulan bimbingan dan pantauan dari segi marketing dan sebagainya.


Jom kita lihat testimoni team AlumniTWB beraksi.Majoriti dari mereka ini memang part time. Lumayan dong.

1) Puan Ila ni seorang surirumah, dan dengan join TWB beliau dapat hadiahkan suaminya handfon bernilai RM1299. What a big amount tu bagi seorang surirumah. Hebat kan!




2) Puan Faridah ni seorang guru. Dalam masa yang sama still buat part time job sebagai beautician.



3) Puan Eyqa pun seorang ibu bekerja. Buat part time job sebelah malam. 



Camne? Terbakar kan. Jom join preview FREE kami di online whatsapp. Boleh terus juga hubungi saya .

Nurul Fatin Adiana
0137131476
Shaklee Business Leader
Ahli AlumniTWB
Beautician Adrianna Mobile Spa














No comments:

Post a Comment

♥ Copyright © Nurul Fatin Adiana | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger