Tuesday, 31 January 2017

Promosi Februari 2017


Hai assalamualaikum,

Selamat pagi.

Selamat hari Wilayah kepada penduduk Wilayah Persekutuan

Macam biasa, bulan baru pasti ada promosi baru Shaklee buat.

Bulan ini promosi Ostematrix tau. Memang saya suka gileeerrr dengan vitamin ni. Mana taknya, tak suka minum susu kan..Nak tak nak kena top up dengan alternatif lain. Mujur Shaklee buat Ostematrix ni. Malah bukan untuk kalsium tulang je, banyak lagi manfaat ostematrix ni. Pendek kata, u all makan 3 hari berturut ostematrix ni, confirm dapat kesan yang awesome.

Boleh klik ini untuk info OSTEMATRIX



Dan ada satu lagi offer best, yang ini orang yang nak turunkan berat badan memang berbaloi consume dua vitamin ni.



Kombinasi dua vitamin bajet ni sangat awesome. Yang penting kena ikut cara pengambilan yang betul, air kena cukup, makan secara konsisten pasti anda dapat turunkan berat badan.

By the way, fungsi dua vitamin ni bukan untuk turunkan berat badan je, banyak lagi manfaat nya

Manfaat lecithin


Manfaat Alfalfa


Shaklee selamat berkesan dan semulajadi


Salam sayang,

Adiana
SID 1123860
0137131476
Pengedar Shaklee Putrajaya
adiananurulfatin@gmail.com

2 comments:

  1. orang wilayah sambung cuti lagilah ye...sonoklah..hehe
    anyway thanks for the info =)

    ReplyDelete

♥ Copyright © Nurul Fatin Adiana | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger