Monday, 3 October 2016

Nak Vitamin Percuma?

Wah...Shaklee nak bagi vitamin PERCUMA ni.

Yeke? Boleh percaya ke?

Iye.

Tapi kan, sehingga 15 Oktober 2016 sahaja!

Jom saya terangkan serba sedikit :

Ada syaratnya, macamni.

1. Untuk anda yang pernah cuba Shaklee, tapi tak pernah join ahli.

2. Untuk anda yang tengah cari bisnes yang sesuai, boleh cuba bisnes Shaklee.

3. Untuk anda yang tak pernah cuba langsung Shaklee tapi teringin.

Jawapannya saya bagi ikut nombor ye.

1. Anda pernah try Shaklee, setiap bulan beli banyak , tak pun setiap bulan mesti beli walaupun sebotol. Rugi tak sign up ahli, tak semestinya bila anda sign up ahli , anda kena jual vitamin Shaklee juga. No, bukan itu maksud saya. Saya cuma nak anda dapat harga ahli yang SUPER JIMAT dan sekaligus DAPAT BONUS.

2. Yang ini untuk anda yang tercari-cari bisnes apa yang nak buat kan. Anda boleh try bisnes Shaklee. Bisnes Shaklee inipun ala dropship jugak. Customer bank in duit, anda just key-in dalam sistem untuk order. Tak perlu pun keluar pergi mengepos ke apa. Semua Shaklee buat. Sambil dapat untung runcit, tengah bulan next monthnya, bonus masuk. Lagi satu banyak lagi benefit Shaklee bagi..contohnya FREE MELANCONG 5 STAR TRIP, AWARD, CAR BONUS dll.

3. Zaman sekarang ini, boleh dikatakan suplement tu keperluan. Yela, nak dapat barang betul-betul organic pun mahal juga harganya tau. Nak dapat yang fresh penuh nutrisi like zaman nenek moyang kita, punya susah mau cari. Kita makan sayur hari-hari belum tentu cukup.



Suplemen ni fungsinya untuk mengisi ruang yang lopong dalam badan kita. Contohnya anda tak suka makanan berasaskan kalsium spt susu, dadih, tauhu dll. Tahu kan kepentingan kalsium untuk apa?Haaa...sayang tau tulang kita especially orang perempuan dah bernanak pinak ni, berapa banyak baby kita 'ambil' kalsium kita. Itu yang masa mengandung kejang lah, sakit belakang lah. Padahal hari-hari ambil sumber kalsium..See?

okaylah untuk anda nak CLAIM vitamin free macamni.

untuk lecithin:

purchase 100uv + rm68.90 , u all dapat free lecithin. lecithin berharga rm53sebotol.

100 uv contoh ESP + vit C + vit E

untuk vit C :

purchase 200uv ke atas dapat free vitamin C. vitamin C berharga rm98 sebotol.
untongnya purchase 200uv seperti vivix 2 botol , anda automatic dapat free ahli. tak perlu bayar lagi rm68.90 dan sekaligus dapat bonus(cash rebate) 5%.

namun sekiranya anda terlepas peluang untuk dapatkan vitamin C dan lecithin free ni, jangan khuatir jangan risau jangan sedih, sebab ada satu cara lagi saya akan ajar macamana anda boleh dapat vitamin free macam saya jugak setiap bulan tanpa mengeluarkan duit anda sendiri.

dapatkan penjimatan 20%-30% dengan sign up ahli
anda akan diberi:
guide bisness
guide cara makan dan pengambilan yang betul
mentor yang baik hati
support group yang aktif

Jaminan Shaklee :

SENTIASA SELAMAT


SENTIASA BERKESAN


SENTIASA MESRA ALAM


okay, kalau tak berapa jelas boleh hubungi saya..

Adiana
Pengedar Shaklee Putrajaya
0137131476
Pengeposan Seluruh Malaysia

***Produk shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah mana-mana penyakit.






2 comments:

  1. senang cerita untuk yang bukan ahli la kan. all the best kepada semua yang join :)

    ReplyDelete

♥ Copyright © Nurul Fatin Adiana | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger