Sunday, 14 August 2016

Produk Shaklee tidak mengandungi......

Assalamualaikum...

kami diberi task ke4 iaitu apa yang anda suka tentang Shaklee...

saya start suka Shaklee tahun 2014 lagi..cuma jatuh cinta pada tahun 2015. Waktu tu saya belajar facial Spa The Walking Beauty dengan Master Ainul.. memang tak sangka produk Shaklee pun boleh digunakan untuk skincare facial.. baru tahu..nak join belajar Spa jugak?  KLIK SINI

makin lama makin mengenali produk Shaklee, makin suka. Part yang paling saya jatuh hati apabila tengok testimoni dengan mata saya sendiri iaitu perubahan Master Ainul.

Ye bagi saya master Ainul sangat ketara perubahan #ShakleeEffect beliau. Sangat kagum dengan Shaklee. Begitu juga dengan Master Laila. flawless bak hang!Cantik dengan cara semulajadi, bukan macam flawless berminyak gitu.

U all pun boleh search testimoni set kecantikan Shaklee di google ni.Berlambak

sekarang ni kan, lambakan produk kecantikan di pasaran. Rambang mata semua. Baru-baru ini tersebar meluas gambar seorang gadis yang menggunakan skincare produk tempatan, once stop makin teruk wajahnya. Seramnya tengok. Kalau dah kulit macamtu kan, itu tahap kena jumpa pakar.buat rawatan..cecah ribu-ribu tu...

sayang duit.

Korang, pilihlah skincare / produk yang selamat ye. Sayang tau muka kita.

Sepanjang saya guna Shaklee, Alhamdulillah rasa perubahan tu. walaupun kulit saya tak teruk, tapi kita ni orang perempuan mestilah nak cantik kan. So, sekarang ni saya consume b-complex dan vitamin C hari-hari. Jerawat pun cepat kecut dan jarang bebenor tumbuh. Then, suami pun tegur..makin cerah.hihi

Saya suka tentang Shaklee kerana berpegang teguh pada slogannya.

Sentiasa Selamat
Sentiasa Berkesan
Sentiasa Mesra Alam.

Dan Produk Shaklee menjalani beratus ribu kajian klinikal tau. bukannya sekali je uji terus keluar kilang, tampal jenama terus jual.

Dan produk Shaklee TIDAK MENGANDUNGI

gambar ini diambil oleh peserta Global Conference Shaklee 2016 baru-baru ini di Orlando US. Peserta ditaja sepenuhnya oleh Shaklee seperti penginapan, makan, tiket kapal terbang, luggage dll

Semakin saya suka, jatuh cinta dengan Shaklee.

ShakleeEffect Master Ainul


with love,
Adiana
1123860
Pengedar Shaklee Putrajaya
Pengeposan seluruh Malaysia

Nak order shaklee dengan saya, pm lah ye. InsyaAllah saya sesuaikan yang terbaik untuk anda.  :)




No comments:

Post a Comment

♥ Copyright © Nurul Fatin Adiana | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger