Monday, 8 August 2016

kursus belajar facial murah

hai guys,

assalamualaikum...

u all, i nak share satu berita gembira...untuk bulan ini kan founder #thewalkingbeauty , Mdm Ainul mengumumkan harga PROMOSI RM 399 sahaja untuk mereka yang NAK SANGATTTTT belajar teknik facial yang boleh buat income 4 angka sebulan...waaaa..murah dan berbaloinyaa

ni posternya.


u all hanya bayar rm 399 SAHAJA dan akan dapat :


  • hands on praktikal training - facial, one-to-one tau.
  • Modul facial
  • Trial kit Spa termasuk masker, toner, cleanser dan exfoliater
  • Sijil
Kursus ini sehari dan belajar sampai pandai. Senang jer facial ni, bila dah belajar kan rasa tak sabar nak mulakan terus....

Satu lagi kan, kursus ni lebih pada private coaching. means trainer akan ajar u all seorang secara direct. Fokus!

Dan kursus ini sangat murah.. u all boleh servey dulu..ada tempat kan belajar sahaja rm500. belum masuk produk Skincare lagi. Ada yang bagi produk tapi harganya rm1500....pilihan di tangan anda.

jom grab, peluang duit masuk hari-hari depan mata dah ada ni!!

Maklumat lanjut : KLIK SINI

boleh hubungi saya,

Adiana
Trainer and Beautician The Walking Beauty Project
Adrianna d'jemari Spa
0137131476


No comments:

Post a Comment

♥ Copyright © Nurul Fatin Adiana | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger