Tuesday, 19 January 2016

Belajar buka spa dengan modal yang sangat rendah

Assalamualaikum..

bersawang blog ni ha, lama tak ziarah.

saya ada satu berita gembira ni utk u all..

The Walking Beauty menawarkan kelas Belajar Facial dengan cara yang betul..
dan cara nak buka Spa atas nama sendiri.

Dan nak tahu tak harga nya?

Serendah RM 350 je..wow! sapa nak bagi ni harga murah macam ni..hanya bermodalkan RM350, dah boleh buka Spa. Biar betul.

Betul.

Okay, pakej yang RM 350 ni termasuk produk Spa dan konsultansi.

Ha, utk konsultansi ni kan, u all tanya lah bebanyak kat kite kalau u all tak faham.

dan u all akan diberikan Video Training Ekslusif dari kami.

Phewww, untungnya dapat belajar guna video.Tak faham, boleh rewind balik. Nak tengok beratus-ratus kali pun takpe.

actually nak tahu tak kenapa founder #thewalkingbeauty keluarkan video ni?

Sebabnya untuk memudahkan u all yang jauh jauh tu yang nak sangat belajar facial dan buka spa tapi mempunyai banyak kekangan. nak travel, duit minyak , makan lagi dan tempat tinggal kena keluar duit lagi.

Ada yang kekangan masa nak datang training, tapi minat sesangat ni.. dah terkubur hasrat nak belajar kan. So, ada peluang keemasan ni kan, i advise u all grab lah.

Dan

Pakej ini akan tamat pada bila-bila masa sahaja.

Saya mencari 30 orang protege di bawah saya. Cepat- cepat daftar... saya tak sabar nak bimbing u all ni.. dan saya akan bimbing from zero to hero.




Dan antara testimoni group kami :


mudahnya nak jana duit dengan Spa.


Call / Whatsapp / PM

Adiana
0137131476
Founder & Owner Adrianna d'jemari Spa

No comments:

Post a Comment

♥ Copyright © Nurul Fatin Adiana | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger