Monday, 5 October 2015

Kenapa Home Spa banyak permintaan?

HOME SPA / MOBILE SPA dah jadi trending sekarang



Korang tau tak sekarang ni home spa / mobile spa dah jadi trend...

kenapa yer agak-agaknya?

1) Ramai wanita yg ingin ke kedai Spa namun disebabkan kekangan masa.
Jadi mereka lebih selesa berSpa di rumah kerana mereka boleh tentukan masa sendiri

2 ) Sesetengah ibu ibu suka melakukan rawatan Spa di rumah disebabkan tiada penjaga
anak anak

3 ) Ramai wanita memilih Home Spa kerana bimbang harga di kedai Spa terlalu mahal

4 ) Ada di antara wanita yang selesa berSpa di rumah disebabkan faktor keselamatan dan masa.
Yerla kan,sekarang ni banyak kes culik, kes ragut..Nauzubillahi minzalik

5 ) HomeSpa ialah satu alternatif utk wanita yang ingin menjaga
kecantikan tetapi TIDAK TAHU dan TIDAK MAMPU disebabkan kekangan ekonomi.

Lumrah wanita, sukakan kecantikan. Jadi sebab itulah HOME SPA / MOBILE SPA
mendapat banyak permintaan kini. Harga yang ditawarkan pun MURAH dan BERBALOI-BALOI

Mengapa bisness SPA TANPA KEDAI SANGAT menguntungkan?

1 ) Permintaan Home Spa menjadi trend kini

2 ) Boleh dijalankan di mana mana sahaja walaupun bercuti. Mudah je,
korang just bawa beg Spa korang ke mana mana

3 ) Tiada risiko bankrap kerana modalnya kecil.. Kursus Spa
The Walking Beauty BERMODALKAN RM 750 aje.

4 ) Tidak perlu berhutang dengan bank untuk membuka kedai dan membeli
peralatan Spa

5 ) Bisnes ini mudah dibina. fleksibel dari segi masa dan risiko untuk gagal amat rendah
( Amat sesuai untuk wanita yang mempunyai anak dan keluarga, macam saya lah..hihi )

6 ) Boleh dimulakan secara sambilan di hujung minggu ( sesuai untuk wanita bekerjaya )

7 ) Hasil keuntungan lebih besar kerana tidak perlu menyewa kedai dan mengupah pekerja.
( Tolak harga modal aje )

Haaa, korang dah nampak kan.. Jom Join kursus Spa di bawah
Projek The Walking Beauty..jangan fikir lama lama sangat. Nanti offer RM 1000 ( 2 orang ) 
melepas nanti. Korang jugak yg rugi..

Fast action, fast result

Call / WA 0137131476

atau

WA < Nama > < Lokasi > < Umur > hantar ke +60137131476

Adiana
Adrianna d'jemari Spa
Natural Mobile Spa
Agent The Walking Beauty

No comments:

Post a Comment

♥ Copyright © Nurul Fatin Adiana | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger