Wednesday, 29 April 2015

Anak Sihat Mak Ayah Happy

Hai semua, terima kasih kerana sudi meluangkan masa anda membaca blog saya yang tak seberapa ini.

Saya doakan anda semua sihat sihat selalu.

Tiga empat menjak ini, saya selalu terbaca luahan dan masalah anak anak ibu kurang selera makan. Bagi saya, ianya normal dikala anak anda dalam proses membesar akan tetapi tidak boleh dipandang remeh ye. Kasihan juga anak anak nanti 'cekedeng' je. Orang tua tua kata ' macam tak cukup zat je'.



Disini saya ingin share tentang pengalaman anak saya sendiri. Okay, mybaby Aqil berumur setahun 8 bulan sekarang.( hihi,,baby besar )..lahir beratnya 2.82 kg sahaja. kecik kan tapi takpe.lebih baik kecik ..hihi..senang sikit keluarnya.hoho..dipendekkan cerita, Aqil pernah ditahan wad pada umurnya 9 bulan dan setahun 1 bulan. Risaunya hati saya. Bermalam di hospital ( tak best pun, nak tidur pun susah )..Jadinya, apabila selalu sakit ni badan yang nak berisi pun makin susut semula sebab tiada selera makan. So, sebagai solutionnya, saya pun bagi dia meal shakes Shaklee.

Alhamdulillah, diam tak diam dah dekat 6 bulan dia 'consume' meal shakes..Nampak perubahan dia, makin aktif.. badan semakin berisi, selera makan bertambah dan yang menggembirakan hati saya ..dia tiada dah sakit sakit berat seperti sebelum ni. Nak demam pun tak jadi demam.Hopefully, dia sentiasa sihat dan aktif. Sembelit pun tiada. Syukur Alhamdulillah. Atas izin Allah s.w.t dan asbab meal shakes juga. I love meal shakes.

Bila anak sihat, hidup kita pun happy kan..




ni lah my boboy




 Ibu bapa yang anaknya bermasalah macam ini, diharap jangan segan lah untuk PM saya.



Saya sedia membantu anda semua. :)


Adiana
SID berdaftar
0137131476
adiananurulfatin@gmail.com

*** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

No comments:

Post a Comment

♥ Copyright © Nurul Fatin Adiana | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger