Tuesday, 27 January 2015

Kebaikan Pencuci Pinggan Mangkuk Shaklee

Assalamualaikum,

Hai, terima kasih kerana sudi menyinggah lagi di blog saya. So, hari ini saya nak bercerita lah sikit tentang Pencuci Pinggan Mangkuk atau lebih dikenali Hand Dish Wash.

Haaa.. bukan vitamin sahaja ye Shaklee keluarkan, malah set pencucian pun ada..kerlass gitu..

Get Clean Dish Wash ternyata :


  • lembut pada tangan
  • Semulajadi, berasaskan tumbuh-tumbuhan
  • Tahn lama kerana kepekatannya
  • Menjadikan pinggan magkuk anda berkilau
  • Hanya beberapa titisan sahaja digunakan untuk mencuci..Jimat ke jimat...


Tahukah anda ?

Sesetengah pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan yang berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti Diethanolamine dan sodium dedecylbenzensulfonate. Kedua-dua bahan tersebut boleh merensakan mata dan kulit.

Perbezaan Shaklee

Selamat


  • Tidak bertoksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
Berkesan

  • Amat berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
  • Formula pekatan yang hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan magkuk yang lebih banyak
  • Buih sabun yang tahan lebih lama
Mesra Alam

  • Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa.
  • Biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan.
Ni saya share testimoni dari kawan saya, beliau order dan sampai ke tangan 20 january 2015. Pagi 21 january 2015 terus beliau inbox saya. Semangat kan cik akak nie..

no filter katanya

Ni beliau guna hand dish wash untuk mencuci puting dan botol susu anaknya. 

So, amacam? best tak pencuci nie?

Jangan dok risau, hand dish wash ni tidak bertoksik dan selamat untuk anak anda.

Sebotol 16 oz( 473 ml ), pekat dan penggunaan untuk 3 - 4 bulan. Memang jimatlah.




Okay, jika anda berminat boleh hubungi saya :


Adiana
0137131476
adiananurulfatin@gmail.com
COD : Putrajaya dan penghantaran melalui pos ke seluruh Malaysia

*** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.







No comments:

Post a Comment

♥ Copyright © Nurul Fatin Adiana | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger